Боя за коса Color&Soin – дар от природата

Какво знаете за действието на трайната боя за коса?

За никого не е тайна, че действието на амонячната боя за коса е изключително силно, затова багрилната смес неминуемо оказва влияние на здравината и структурата на косъма. Съществуват няколко фактора, от които зависи видът на косата ни – ако приемаме достатъчно минерали и витамини, тя със сигурност ще изглежда здрава и поддържана. Някои външни фактори като вятър, дъжд, слънчеви лъчи и морска сол увреждат и съсипват състава на косъма. Един от най-върлите противници на здравата коса е козметиката, с която я третираме.

Продуктите, които се съдържат в стандартната боя за коса могат да имат различен ефект върху косата. Някои дами се радват на блестяща и красива коса, особено след скорошно боядисване. Други за съжаление, често се оплакват, че на допир косата им наподобява слама.  Това е страничен ефект от съставката амоняк ,която се съдържа в повечето марки боя за коса. Голяма част от представителките на женския пол предпочитат безамонячна боя за коса, считайки че тя е по-безвреден вариант за разкрасяване.

Боя за коса Color & Soin

Фактите, които посочихме по-горе правят Color & Soin наистина желан продукт. Това е боя за коса от ново поколение, създадена е на растителна основа, която вече се налага като хит на българския пазар. Color & Soin е създадена във френските лаборатории “3 Chenes”, предлагайки неоспоримо качество и защита.

С какво се отличава Color & Soin?

Тази боя за коса съчетава неустоим цвят с нежна грижа, тъй като не съдържа амоняк или други вредни химикали. Color & Soin предлага качествено покритие на белите коси, като клиентите имат възможността да избират между 26 нюанса. Крайният резултат винаги е издръжлив цвят, устойчив на вредните влияния на слънцето и хлора.

Старайте се винаги да залагате на качеството, особено в топлите сезони, когато ултравиолетовите лъчи и морската сол във водата допринасят за бързото отмиване на цвета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *